PODIUM: Spectrum Film

Klem

Dinsdag 11 April
Aanvang: 20:00 uur

Zaalhuur

Onze podiumzaal fungeert de ene avond als podium voor cabaretiers, toneelspelers, muzikanten of sprekers, om de volgende avond dienst te doen als concertzaal, bioscoop of ruimte voor een zakelijke netwerkbijeenkomst of ander evenement. Dankzij de oppervlakte van maar liefst 345 m2, moderne uitstraling, technische hoogstandjes op het gebied van licht, geluid en projectie én indrukwekkende inschuifbare tribune is onze theaterzaal precies wat je zoekt voor je musical, toneelstuk, lezing of filmvertoning.

Verhuur podiumzaal
Ben je theatermaker, event organisator of spreker en zoek je een theaterzaal die zich qua indeling en formaat aanpast aan jouw wensen? Onze multifunctionele podiumzaal is op verschillende manieren in te richten en daarmee geschikt voor allerhande activiteiten en voorstellingen. Gebruik je de tribune met 242 theaterstoelen volledig, of schuif je de eerste rijen in en kies je voor een groter vloeroppervlak? Je hoeft het maar te zeggen.

Verhuur overige zalen
Of je nu op zoek bent naar een vergaderzaal voor kleine groepen, een ruimte voor beweeglessen, een zaal voor grotere evenementen of een presentatieruimte, ’t Spectrum verhuurt zalen in verschillende soorten en maten. Stuk voor stuk in te richten op maat.

Meer informatie over de zakelijke verhuur van onze zalen en de mogelijke zaalopstellingen vind je op https://www.spectrumschijndel.nl/zalenverhuur/.

Download technische specificaties in PDF

Ik wil huren