PODIUM: Rapalje

30 Years Breaking Borders

Zaterdag 03 Februari
Aanvang: 20:30 uur

Arrangementen

Om je avondje uit compleet te maken, hebben wij een theaterarrangement samengesteld. Dit arrangement is te boeken in combinatie met diverse voorstellingen. Een kop koffie met gebak vooraf? Bitterballen en een lekker biertje of wijntje na de show? Voeg het arrangement bij het kopen van je kaartje toe aan je bestelling en wij regelen het voor je. Ook als je met een groep komt en bijzondere eet-en-drinkwensen hebt, zijn er legio mogelijkheden. Vertel ons wat je wilt en wij denken met je mee.

Theaterarrangement

€ 13.50 per persoon (excl kaartje voorstelling)

Het theaterarrangement is bij diverse voorstellingen te reserveren. Bestel een theaterarrangement en uw avond wordt tot in de puntjes verzorgd. Per voorstelling kunt u zien of het theaterarrangement beschikbaar is voor de door u gekozen voorstelling.

Het theaterarrangement kost € 13,50 per persoon (exclusief kaartje voorstelling) en wordt aan een gereserveerde tafel geserveerd. Het bestaat uit:

• Kopje koffie of thee met lekkernij voorafgaand aan de voorstelling
• Theaterdrankje* (indien deze is inbegrepen bij het kaartje) en koude borrelgarnituur in de pauze
• Twee drankjes en twee warme hapjes na afloop van de voorstelling

Het theaterarrangement wordt zoveel mogelijk samengesteld met wisselende producten. Wanneer u het arrangement reserveert mag u zich drie kwartier voorafgaand aan de voorstelling melden in de theaterfoyer.

* Wanneer een voorstelling geen pauze bevat, staan uw pauzedrankjes
en de hapjes na afloop van de voorstelling voor u klaar

Reserveren
1 2